8. årgang i Berlin

8. årgang har i sidste uge været på lejrtur i Berlin og har haft nogle fantastiske dage.
Eleverne havde hjemmefra forberedt sig på at skulle fortælle om særligt udvalgte historiske seværdigheder. På en klassevis Berlin-walk gjorde vi stop ved disse udvalgte steder og her fremlagde eleverne på skift. Berlin – walken var på ca. 10 km, som blev tilbagelagt med højt humør, engagement og godt kammeratskab.
Museet Story of Berlin gav eleverne et godt indblik i Berlins historiske udvikling.
Vi besøgte også Stasifængslet ”Hohenschönhausen” og kz-lejren ”Sachsenhausen”. Begge steder gjorde stort indtryk på eleverne. Alt dette blev krydret med suverænt godt vejr og en dejlig storbystemning som gav en rigtig god oplevelse for både børn og voksne.

Skolerne på kort